Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü

Easy Press II áramláskapcsoló

Ár:
31.572 Ft (24.860 Ft + ÁFA)
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Várható szállítás: 2021. május 18.
Pedrollo easypress II nyomás-átfolyás érzékelő a használati módnak megfelelően vezérli a hozzá kapcsolt szivattyút. 
Elérhetőség: Igen
Menny.:db

Leírás és Paraméterek

Pedrollo easypress II elektromos szivattyúra szerelve egy egységként kiváltja a vízellátó rendszerekben alkalmazottnyomáskapcsolót és tartályt, miközben a következő előnyökkel rendelkezik, mint minimális helyszükséglet, semmiféle beállítást és karbantartást nem igényel, valamint védi a szivattyút szárazon futás ellen.

Pedrollo easypress II megfelelő elektromos szivattyúra szerelve alkalmas kis házi vízművek, öntözőrendszerek stb. ellátására.

Pedrollo easypress II a szivattyút nyomás hatására be és áramlás érzékelésével kikapcsolja.

A következőképpen történik mindez. Ha vízelvétel történik a rendszerben, vagyis mondjuk kinyitnak egy csapot, akkor mivel a szivattyú áll ezért a rendszer nyomása leesik. Amennyiben a nyomás eléri a gyárilag beállított 1,5 bar-t a Pedrollo easypress II bekapcsolja a szivattyút és mindaddig üzemelteti amíg vízelvétel történik. Ha elzárjuk a csapot, akkor a szivattyú addig működik amíg tud vizet szállítani a rendszerbe. Mikor már nem tud többet szállítani az áramlás megszűnik, amit érzékel egy mikrokapcsoló és leállítja a szivattyút. Újabb vízelvétel esetén ismét kezdődik minden elölről. Ha üzem közben elfogy a víz, akkor is megszűnik az áramlás, ezt érzékelve a mikrokapcsoló szintén leállítja a szivattyút , ezzelmegvédve a szárazon futástól . Vízhiányt követő leálláskor a Pedrollo easypress II növekvő időközönként 16, 30 és utána 60 percenként megpróbálja újraindítani a szivattyút. Ha újra nyomást vagy átfolyást érzékel, visszaáll normál üzem módra.

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!